Kéklámpás Nap lesz a strandon!

Kéklámpás Napot tartanak az Egri Termál- és Strandfürdőben! Eddig az Érsekkertben került megrendezésre az esemény, most sem vitték messzire, és továbbra is ingyenes! A strandon várják az érdeklődőket június 14-én. Az esemény reggel 9-től délután 4-ig tart majd.

Szeretettel meghívunk Titeket a Kéklámpás Napra, melyet az Egri Termál- és Strandfürdőben rendezünk meg! Csatlakozzatok hozzánk egy izgalmas és élménydús napra, ahol közelebbről is megismerhetitek a mentőszolgálat, a rendőrség, a tűzoltóság, a katasztrófavédelem, a honvédség és a büntetés végrehajtás munkáját!

– Írják eseményükben.

Az eseményen közreműködnek:

  • HEVES VÁRMEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
  • ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT
  • HEVES VÁRMEGYEI BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZET
  • HEVES VÁRMEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG
  • 10. HADKIEGÉSZÍTŐ ÉS TOBORZÓIRODA
  • 60. TERÜLETVÉDELMI ZÁSZLÓALJ

A szervezők látványos bemutatókkal, interaktív programokkal és szórakoztató foglalkozásokkal készülnek. A gyerekek és felnőttek egyaránt betekintést nyerhetnek a kéklámpás szervek mindennapjaiba, és kipróbálhatják a különböző eszközöket is. A programok között lesz mentési bemutató, tűzoltóautó és mentőautó megtekintés, rendőrségi kutyás bemutató, elsősegélynyújtó oktatás valamint gyermekprogramok és kézműves foglalkozások is. A rendezvény bejárata a Csákány utca felőli kapunál lesz! A rendezvény bárki számára ingyenesen látogatható, de nagyobb csoportok esetén kérik az előzetes regisztrációt.

A Facebook esemény ide kattintva tekinthető meg!

Fotó: egerhirek.hu / Egri Termál- és Strandfürdő