A tabella élén a sportiskolás röplabdás srácok

Októberben kezdetét vették a különböző korosztályú honi utánpótlás röplabda bajnokságok. Az Egri Városi Sportiskola fiú szakosztálya két sorozatban érdekelt.

A Vincze Tamás edző irányítása alatt készülő fiúk többsége az U13-as bajnokság I.osztályában szerepel, míg idősebb társaikkal kiegészülve az U15-ös III. osztályú sorozatában is megmérettetik magukat. Mindkét bajnokságban négy-négy mérkőzésen vannak túl az EVSI csapatai, nagyszerű eredménnyel.

Az U13-asok eddigi mérlege makulátlan, hisz mindegyik találkozón győztesen hagyták el a pályát. Október közepén hazai pályán 3:0 arányban legyőzték a Szolnok, illetve a budapesti Pénzügyőr csapatát, míg november első hétvégéjén Kecskeméten vendégeskedve 3:2 arányban diadalmaskodtak először a Szeged, majd a hírös város csapata felett is. Mindez a tabella élére repítette az egyre pontosabb és taktikusabb játékot produkáló sportiskolásokat, ráadásul egyedüli hibátlan csapatként. Folytatás a hónap közepén a Kunhegyes és a dunaújvárosi DSE csapata elleni találkozókon lesz.

Az U15-ös bajnokságban szereplő csapat teljesítménye is dicséretes, hisz a srácok a keleti A csoportban magabiztosan legyőzték a Gyöngyös (3:1), az alföldi Tomajmonostora (3:0), valamint a miskolci MEAFC (3:0) csapatait, míg vereséget csupán a valóban tapasztaltabb és jobb játékerővel rendelkező Nyíregyházától (0:3) szenvedtek el. A csoport második helye keleti felsőházi rájátszást ér, ahol első körben a fiúk ismét a Nyíregyháza, illetve a budapesti Csepel csapatával játszhatnak a II. osztályba történő felkerülésért.