Báder Elemér a Török Fürdőben

Káprázatos előadást nyújtott Báder Elemér a Török Fürdőben tegnap este.

December 10-én a sokak által már jól ismert és szeretett Báder Elemér zongorázott a gyönyörű és autentikus egri Török Fürdőben. Az eseményre, melynek címe „Hangolódjunk az ünnepekre”, szép számmal érkeztek érdeklődők. A Fürdő bejáratánál welcome drinkkel fogadták a vendégeket és a szauna szertartásokon az édesnarancs, a fahéj, és szegfűszeg illat dominált.

A Török medence fölött, egy közel 200 000 darab arany mozaikcsempével díszített kupola helyezkedik el, ami nem csak gyönyörű, de fantasztikus hangzást kölcsönzött a zongorista csodálatos játékához.

Káprázatos volt Báder Elemér zongorajátéka, amely varázslatos és meghitt hangulatot teremtett a Török medence aranykupolája alá tegnap este! Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek!

– fogalmaznak a Török Fürdő bejegyzésében.

A rendezvényről egy videót is közzé tettek a szervezők:

A Török Fürdő vezetősége rendszeresen igyekszik újítani, fejleszteni, céljuk ezzel is az új emberek bevonzása a régi visszajáróvendégek megtartása mellett. A wellness nemrég újfajta masszázsokkal rukkolt elő, illetve minden hétvégén különleges és változatos szauna szertartásokkal várják az érdeklődőket. A pénztárban az ajándékutalványok mellett már kozmetikai ajándékcsomagok vásárlására is van lehetőség.

Forrás: Török Fürdő Eger – Hivatalos oldal