Eger lett 2023 legjobb turisztikai városa

Idén első alkalommal hirdették meg a Nők Lapja Travel Awards versenyt, ahol városok, szállodák, utazási irodák és vendéglátóhelyek neveztek, hogy elnyerjék a legjobbnak járó elismerést. A nőklapja.hu-n zajló, három héten át tartó szavazáson végül több mint 20 000 olvasó tette le voksát a korábbi utazási tapasztalatai alapján.

„Turisztikai városok” kategóriában Egerrel együtt összesen 10 hazai desztináció vett részt a megmérettetésben. A beérkezett szavazatok összesítését követően a verseny végeredményét december 6-án hirdették ki:

Eger lett 2023 legjobb turisztikai városa!

Az elismerés egyfajta megtisztelő visszaigazolását mutatja Eger népszerűségének a hazai utazók körében. Városunk egész évben a legkedveltebb belföldi desztinációk közé tartozik, a nyári és őszi időszakot követően így a tél beköszöntével is jelentős érdeklődés övezi Eger turisztikai kínálatát.

A Nők Lapja Travel Awards nevezést és a versenyhez kapcsolódó, Egert népszerűsítő országos kampányt az Eger Városi Turisztikai Kft. végezte. A Nők Lapja Travel Awards szép példája volt, hogy városunk jóhíréért milyen széleskörű összefogás jöhet létre.