„Eger üdve a legfőbb törvény!” – Független képviselőnek jelentkezik Kovács Cs. Tamás a Csákó – Dél-Belvárosi körzetbe – VIDEÓ

Független képviselőjelöltként indulok a június eleji választáson. – írja közleményében Kovács Cs. Tamás önkormányzati képviselő, aki az elmúlt tíz év során a Csákó-Maklári hóstya városrész egyéni képviselője volt. A június 9-én esedékes önkormányzati választáson ezúttal, mint független jelölt méreti meg magát a „Függetlenül, Egerért!” csoport támogatásával.

A korábbi 5-ös számú választókörzet – a Csákó és Maklári hóstya városrészek – képviselőjeként két ciklus óta igyekszem munkámmal szolgálni az egrieket és szeretném, ha a jövőben tovább dolgozhatnék a városért.

– mondta el a képviselőjelölt. Kovács Cs. Tamás megköszönte a lakók belé vetett bizalmát, egyúttal arra bíztatta őket, folytassák a közös munkát a város érdekében.

Eredmények szerencsére vannak bőven. A teljesség igénye nélkül büszke vagyok arra, hogy megújult a Sas út, ami áldatlan állapotokat idézett azelőtt. Befejeződött a Kertész út faltól falig történő megújulása is, de megújult például a Stadion utca egésze is. Több nagyon fontos kezdeményezést is sikerült útjára indítanunk közösen, mint például a Kutyabarát Eger Programot és az 1552 Fa Programot is. Ezen nagy dolgok mellett természetesen olyan apróbb híd és járdafelújításokra, egyéb Egerben és a körzetben található dolgokra is sor került, amire ugyancsak büszke vagyok, hiszen a körzetem lakóival, az egriekkel közösen tudtuk mindezt megvalósítani.

– fogalmazott a független képviselőjelölt aki közleményében arra kérte a korábbi 5-ös, most 4-es számú körzet lakóit – a Csákóban és a Belváros déli részén élő egrieket –, hogy folytassák a megkezdett közös munkát.

Dolgozzunk tovább közösen körzetünkért, a városunkért, Egerért. Ehhez kérem a bizalmukat június 9-én.

– zárta közleményét a jelenleg is képviselőként regnáló jelölt, aki indulásáról és eddigi eredményeiről, hitvallásáról, jövőbéli terveiről videóban beszélt, amit frissen elindult közösségi média oldalán tett közzé.

Kiemelt fotó: Mihály Péter