Egerben járt párjával Magyarósi Csaba vlogger, megmutatták merre jártak – VIDEÓ

Egri vár, Minaret, Török Fürdő, Szépasszony völgy, borászatok, pincészetek és persze ha tél, akkor Eger Advent. Csak néhány állomás azok közül, amiket Magyarósi Csaba youtube vlogger és szerkesztő, az Index munkatársa párjával együtt meglátogatott városunkban.

Magyarósi Csaba magyar videoblogger, szerkesztő, 2001-től az Index.hu munkatársa először a gazdaság, majd a tudomány rovatban. Tevékenységét a YouTube videómegosztó portálon 2006-ban kezdte. Az Appleblog, valamint az Egy nap a városban blog alapítója, szerzője, volt az I love Balaton főszerkesztője, az Attraktor című dokumentumsorozat társalkotója, szerkesztője és műsorvezetője. A Város hőse és a Zöldítsük ki Budapestet mozgalom kezdeményezője. A menolakasom.hu lakberendezési és ingatlan kivitelezési cég egyik alapítója.

Utazós vlogsorozatát 2012-ben indította el, elsőkörben müncheni útja alkalmával, a hasonló tematikájú videói hatalmas sikert hoztak számára, az USÁNKA sorozata már három évadot is megélt. Mindezek mellett technikai témájú videókat is készít.

Legutóbb éppen nálunk, Egerben járt és töltöttek itt el egy napot párjával, amelyről egy részletes, több, mint fél órás remek utazós vlogban számolt be a YouTube csatornáján. A belvárosi szálláshelyüktől indulva természetesen bejárták a város minden fontos és látványos állomását. Megmászták a Minaratet, kalandoztak az Egri vár katakombáiban, és a város fölé magasodó erődítmény bástyájáról Magyarósi Csaba sem mulasztott el szakállas puskával lőni egyet a város irányába.

De természetesen ha Eger, akkor termál víz és bor, így a vlogger pár járt a Török Fürdőben is, ahol pazar fürdő és wellness élményekkel lettek gazdagabbak, a radonos víz páratlan jótékony hatásairól már nem is beszélve. Ha bor, akkor Szépasszony völgy és más híres egri pincészetek sem maradhattak ki az utazók programjából, hogy aztán végül megérkezzenek a téli Eger legnagyobb érdeklődésre számot tartó rendezvényére, a Dobó téri Eger Adventre, ahol Berényi Tamás főszervezővel beszélgettek a több, mint egy hónapos programsorozat fellépőiről, attrakcióiról.

Alább megtekinthető az egész videó, nem érdemes kihagyni, mert igen izgalmas.