„Lopnak ezek mindent is!” – Ismét betöréses lopás történt Felnémeten

Bódi Zsolt, Felnémet városrész önkormányzati képviselője közösségi oldalán számolt be egy újabb bűncselekményről amely a városrészben történt.

Bódi Zsolt önkormányzati képviselő, Felnémet városrész képviselője Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyben arról számolt be, hogy ismét betörés és lopás történt, ezúttal egy terményboltot raboltak ki. A képviselő azt írja, mivel a tápos zsákok nehéznek bizonyultak, így az irodában talált tv és hősugárzó mellett 30 darab kutyaszalámit és némi készpénzt vittek magukkal az elkövetők. A rendőrség ezúttal is elkezdte a felderítést kutyás helyszínelők segítségével és kézre is kerítették az elkövetőket.

A képviselő szerint szerint az a kérdés, hogy benn tartják-e majd az elkövetőket, hiszen a korábban sajtótájékoztatón és a médiában is követelt szigorításokról azóta sincs híre a városatyának. Sőt, mint fogalmaz, a mostanra sokadjára kért önkormányzati kamerarendszer bővítésről sincs még hír. Ennek kapcsán Bódi Zsolt arra lenne kíváncsi a bejegyzése szerint, hogy mint fogalmaz „az illetékes elvtárs” arra vár, hogy valaki megsérüljön? Szerinte épp ideje lenne már, hogy „szájkarate helyett cselekvés” történjen. Leszögezte: A biztonság és a nyugodt élet mindenkinek alapjoga.