Magyar Filmek Hétvégéje az Agria Moziban!

Június első hétvégéjén a magyar filmeké lesz a főszerep az Agria Moziban! Két napon át, három teremben a jegy ára 990 Ft/fő minden filmre, egységesen felnőttek és gyerekek számára is.

„Az elmúlt években számos új és jó magyar film készült, ezekből válogatva június 1., szombat és 2., vasárnap összesen 10 filmet tűztünk műsorra. Több, magyar önéletrajzi alkotásból válogathatnak a nézők, ilyen az idén tavasszal bemutatott Most vagy Soha!, a Petőfi-filmként emlegetett legújabb magyar alkotás vagy a Blokád, mely nem csak a taxisblokád négy napját mutatja be, hanem Antall József, miniszterelnök magánéletébe is bepillantást enged. Az „anyák megmentőjeként” emlegetett Semmelweis szintén visszakerül a vászonra, továbbá a Toldi, animációs film is. A Magasságok és mélységek Erőss Zsolt hegymászó tragédiáját dolgozza fel, felesége, Sterczer Hilda szemszögéből és az utóbbi évek egyik legnézettebb magyar filmje, a Toxikoma is megtekinthető. – sorolta az Agria Mozi igazgatója, Berényi Tamás.

Romantikus filmekből sem lesz hiány kedvezményes jegyek kaphatóak a Hab és Az almafa virága című filmekre. A Jóreménység sziget, egy igaz történeten alapuló film a magány szépségéről és nehézségeiről. A főszereplő, Ljasuk Dimitry a covid idején, a vírushelyzet erősödésére úgy dönt, önkéntes karanténba vonul egy apró lakatlan szigetre a Tisza-tavon.

Jegyek kaphatóak az egermozi.hu oldalon és a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben!

A műsor:

Egyéb részleteket az eseményben olvashatnak!