Rekordkísérlet az Egri Termál- és Strandfürdőben

Július 6-án, szombaton rendkívül izgalmas programokkal készülnek a látogatók számára az egri strandon! Ezen a napon rendezik meg az Egészség- és Sportfesztivált Czanik Balázs közreműködésével, illetve az országos vízipisztolycsata rekord is megdőlhet!

A rendezvényen Czanik Balázs országos roadshow-jának keretein belül különleges edzésekkel, életmódtanácsokkal segíti a résztvevőket. A program során cukormentes finomságok és bioélelmiszerek kóstolása mellett, a legkisebbeket sportolási lehetőségek, ügyességi és kreatív játékok, valamint szerencsekerék-nyereményjáték várja. A strand vendégei a szórakoztató vetélkedők mellett a medencékben kipróbálhatják Czanik Balázs edzéseit is.

A Fortuna Akrobatikus Rock and Roll TSE látványos bemutatója 13 órakor veszi kezdetét. Az egyesület 1999-óta foglalkozik akrobatikus rock and roll oktatással hazai és nemzetközi szinten, és számos fantasztikus eredményt és díjat tudhatnak maguk mögött.

A Bemutató után ragadd meg gyorsan a vízipisztolyod,, hiszen hatalmas csata van kilátásban! Az Egri Termál- és Strandfürdő idén csatlakozott az Országos Fürdőszövettség által hirdetett vízipisztoly csata rekordkísérlethez, így ha szeretnél te is rekordot dönteni, vagy csak egy izgalmas vízi harcra vágysz, akkor itt a helyed! Ehhez nem kell mást tenned, csak hozd magaddal a vízipisztolyodat és 13:30-kor a menj a 6-os gyermek élménymedencéhez!

A délutáni és esti órákban a VíziParty Szurkolói Zónában élőben követhetik a negyeddöntők izgalmas mérkőzéseit, ahol 18:00-kor és 21:00-kor is élőben közvetítik ahogy pályára lépnek a csapatok. A mérkőzések között és után DJ Petty gondoskodik a fantasztikus hangulatról.

Garantált, hogy mindenki talál kedvére való programot ezen a szuper napon!

Fotó: Mihály Péter