Személyesen kapcsolt le egy tolvajt Bódi Zsolt képviselő Felnémeten

Az illető elkövető futni próbált, de nem volt elég gyors, így mostanra már a Rendőrség „vendégszeretetét élvezi”.

Többször írtunk róla, hogy tarthatatlan állapotok uralkodnak városszerte ami a közbiztonságot és a droghelyzetet illeti. Ennek apropóján május 9-én, csütörtökön rendkívüli közgyűlés lesz a Városházán, amit Bódi Zsolt és további négy képviselőtársa kezdeményezett. Az azonnali intézkedések szükségét mi sem igazolja jobban, mint egy tegnap esti újabb eset, ami ezúttal szerencsésen végződött. Bódi Zsolt képviselő közösségi oldalán számolt be az eseményről.

Tegnap késő este számolt be róla közösségi oldalán Bódi Zsolt önkormányzati képviselő, hogy újabb betöréses lopás történt Felnémeten, ezúttal a volt Bervai Sporttelepen. Igen ám, de ezúttal másfajta véget ért a történet, mint általában. A képviselő beszámolója szerint ugyanis szokásos esti körútján volt a szomszédban elhelyezkedő volt modellező pályánál, amikor

a korábbi sporttelep öltözőhelyiségeiből kipakolt teherautó alkatrészeket, munkapadot és más fém és alumínium tárgyakat az elkövető kellő nagy zaj mellett próbálta „kimenekíteni”.

Az elkövetőt ekkor Bódi Zsolt felszólította, hogy mit keres a helyszínen és mit csinál, aki ekkora futásnak eredt. Ám mint a képviselő fogalmaz bejegyzésében, „a négy kerék gyorsabb volt” és így sikerült feltartóztatni az elkövetőt a hatóság megérkezéséig. Időközben a környékbéli lakosok is megérkeztek, ám szerencsére nem volt szükség segítségre.

Most szerencsésen végződött az eset! Ez is bizonyítja, hogy szükség van a városunkban rendészeti feladatokat ellátó egységekre! Jogunk van biztonságban élni! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk értékeinkre!

– zárul a bejegyzés.