Terv szerint halad a strand medencéinek karbantartása

Az Egri Termál- és Strandfürdő a tegnapi napon hivatalos közösségi oldalán osztotta meg a a szuper hírt, mely mellé képeket is csatolt.

Korábban már írtunk róla, hogy április hónapban folyamatos medence karbantartási munkálatok zajlanak majd a strandon. A tervezet szerint április 2-től április 4-ig az I. kavicsos (radonos) úszómedence, a II. radonos gyermek- és III. számú radonos felnőtt medencék el is készültek.

Mint bejegyzésükben írják:

Nagyszerű hír! Az Eger Termál Kft. kiváló szakembereinek köszönhetően az I.-II.-III. medencéink már csodásan felújítva, használatra készen várják a vendégeket! A munkának azonban itt nincs vége, áprilisban az összes medence megújul. Gyertek és élvezzétek a napsütést, töltődjetek fel a radonos gyógyvízben!

Jelenleg a Fürdőház I. és II. számú medencéin dolgoznak a szakemberek, de előreláthalólag holnap már újra nyit a fürdőház is.

Az V-ös felnőtt élménymedencét a cég szakemberei április 8-14-ig (hétfőtől vasárnapig) készítik fel a nyári szezonra. A medence várható nyitása: április 15, hétfő. A IV-es termálvizes medence is megszépül április 15-28-ig.
Tervezett nyitása április 29, hétfő, de a medence karbantartási ideje a munkálatok mértéke miatt elhúzódhat.