A budapesti St. Andrea Restaurant tízéves jubileumát ünnepli. Komfort dining, ikonikus szervíz és megújult tavaszi étlap várja a vendégeket – a hagyományos magyar konyha modern értelmezésében az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok szellemiségében.
A St. Andrea Szőlőbirtok szellemiségét követve 2015-ben nyitotta meg kapuit a budapesti Eiffel Palace épületében a St. Andrea Restaurant, Kovács Attila építész álmaként. Az étterem azóta a megbízható, lezser elegancia és a klasszikus étkezési élmények otthona lett – magyar hagyományokon alapuló, nemzetközi ihletésű konyhával.
A tízéves jubileumot Lizsicsár Miklós étteremvezető, Kollár Endre séf és Holló Kláratulajdonos kétnapos ünnepséggel köszöntötte 130 vendég társaságában. A születésnap után bemutatkozott az új, tavaszi étlap is, olyan fogásokkal, mint a magyar tarka tatár, a rebarbarás pecsenye kacsamáj, vagy a Michelin Guide-ban is megjelent túrógombóc.

Az étterem különlegessége a „komfort dining”: ízek, hangulat és szervíz összhangja. Lizsicsár Miklós ikonikus stílusa, szórakoztató történetei és kifogástalan vendéglátása az élmény szerves részei.
A 2020-as megújulás óta Kollár Endre séf vezeti a konyhát. Ételeiben a hagyományos ízek és váratlan meglepetések találkoznak, miközben gyermekkora természetközeli élményei – a levendulamezők, a vadászatok, a nyarak a barackosban – inspirálják fogásait.

A St. Andrea Szőlőbirtok borai és az étterem gasztronómiája szoros kapcsolatban állnak. Céljuk, hogy közös élménnyé formálják az ételt és bort, hitelesen képviselve a minőséget, az elhivatottságot és a szeretetet – vagyis mindazt, amit a mottó is kifejez: „Többet. Jobbat. Mást, mint más!”
Fotók: St. Andrea Restaurant ; Forrás: igenyesferfi.hu