Városszerte újabb utcákban lehet majd forgalomkorlátozásra számítani

Az Önkormányzat hivatalos közösségi oldalán olvasható, hogy a város közútjain folytatódnak az útkarbantartási munkák, így a következő napokban újabb utcákban kezdődnek kátyúzási munkálatok.

A néhány hónnal ezelőtt elfogadott közgyűlési döntés értelmében a város közútjai kapcsán az Önkormányzat elkészített az úgynevezett „kátyútérképet” mely alapján az önkormányzat Városüzemeltetési Irodájának munkatársai megtervezték a város utcáit érintő kátyúzási munkálatokat.

Farkas Attila és Minczér Gábor alpolgármesterek körzeteivel által érintett városrészekben végezte el a munkát elsőnek a kivitelező, most pedig újabb utcákban kezdik meg a kátyúzást. Ennek kapcsán az önkormányzat az érintett utcákról a következő listát tette közzé:

Bartók tér (30 m2) – Egészségház u. pizzéria (32 m2) – Ifjúság utca (20 m2) – Zöldfa utca és az Egri csillagok kereszteződés (40 m2) – Maklári u. a Hadnagy úttól Ostorosi útig (120 m2) – Szérűskert-Sáncalja (150 m2) + padkázás (100 m) – Berze Nagy János utca 4. (6 m2) – Liszt F. u. (37 m2) – Pacsirta 46 (10 m2) – Petőfi út (40 m2) – Hadnagy út a Deák F. úttól a Hell Miksa utcáig (70 m2)

Az önkormányzat kéri, hogy a munkavégzés ideje alatt az érintett területeken körültekintően közlekedjenek, az úthibákra vonatkozóan pedig a továbbiakban is várják a lakosság észrevételeit, jelzéseit melyeket a [email protected] címre lehet megküldeni.

Kiemelt kép: Eger Város Hivatalos Oldala // Facebook