Zavartalan napsütés jön kedden

Kedden folytatódik a napos, csapadékmentes idő. Hajnalra helyenként párássá, ködössé válhat a levegő. A déli szelet napközben sokfelé kísérhetik élénk lökések. Délután 23 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán egy gyenge hidegfront szakadozott felhőzete vonul át fölöttünk, elvétve kisebb eső, zápor is előfordulhat, de az ország nagy részén nem várható csapadék. Emellett több-kevesebb időre mindenhol kisüt a nap. Az északira-északnyugatira forduló szél sokfelé élénk, erős, a Dunántúlon kezdetben viharos lehet. Az enyhébb hajnalt követően délután 19-25 fok várható.

Csütörtökön ismét naposabb idő várható, kezdetben lehet több fátyolfelhő az égen. Hajnalra pára-, ködfoltok képződhetnek. A nyugat-délnyugati szél legfeljebb északon-északnyugaton élénkülhet meg. Kora reggel 5-12, napközben 19-24 fokra van kilátás.

Pénteken és a hétvégén is kitart a száraz, átlagosnál melegebb idő. Pénteken és szombaton változóan felhős-napos, vasárnap többnyire derült idő várható. Hajnalonként foltokban pára, köd képződhet. A nyugatias szél szombaton többfelé élénk lehet. A hűvös hajnalok után pénteken 19-24, szombaton 20-25, vasárnap 22-27 fok jöhet napközben.

Forrás: Időkép