„A valódi társadalmi felelősségvállalás mindig kicsiben kezdődik!”

Tarsoly József a Média Eger Kft. véradási eseményéről posztolt. Mint ahogy korábban már beszámoltunk róla, idén 36 éves a Média Eger Kft., azaz a városi televízó, a TV Egert üzemeltető önkormányzati cég. Az esemény apropóján a társaság egy Családbarát Donornapot szervezett, melynek keretében a színes, gyermek és felnőtt programok mellett a televízió elmúlt éveit is fel lehetett idézni, miközben véradással segíthettünk.

A véradáson részt vett Tarsoly József, független polgármesterjelölt is. Ő, Facebook oldalán így számolt be az eseményről:

Nagyon köszönöm a pazar szervezést a cég ügyvezetőjének, Kereki Gergelynek, illetve a televízió minden munkatársának. Azt gondolom, hogy egy színvonalas és minden szempontból példamutató kezdeményezést sikerült összehozniuk, büszkék lehetünk erre.

Tarsoly, több független jelölttársával együtt érkezett vért adni. Jelen volt Kovács-Csatlós Tamás, a 4. választókörzet képviselőjelöltje és Lájer Krisztián, a 2. választókörzet képviselőjelöltje is.

Külön köszönöm, mind a magam, mind Kovács-Csatlós Tamás, illetve Lájer Krisztián jelölttársam nevében a lehetőséget, hogy „vérünket adhattuk” azokért, akiknek nagy szükségük van arra. A valódi társadalmi felelősségvállalás mindig kicsiben, önmagunkkal kezdődik!

– zárta a jelölt, utalva ezzel a jelölttársaival közösen képviselt programjukra, amelyben azt szorgalmazzák, hogy megvalósíthatóbb és szakmaibb döntésekkel, a társadalom bevonását előtérbe helyezve állítsák vissza Egert a fejlődés pályájára.

Érdekesség, hogy Tarsoly József polgármesteri programjának szerves részét képezi a nyitott Városháza elve, melynek keretében a polgármesterjelölt ígérete szerint amennyiben bizalmat szavaznak neki az egriek június 9-én, úgy ismét biztosítani fogják a Polgármesteri Hivatal üvegtermét a Vöröskereszt számára, mint rendszeres és állandó véradó helyszínt. A „TARSOLYBAN A JÖVŐ” névre keresztelt program melyet néhány hete a Rege Birtokon mutatott be a független csapat, teljes terjedelmében a www.fuggetlenulegerert.hu weboldalon olvasható.