„A város ezen része gazdátlan!” – Tarsoly József harmadik utcafórumát tarja holnap

Sorban harmadik utcafórumát szervezi Tarsoly József független polgármesterjelölt, megint Kovács-Csatlós Tamással, a 4-es körzet képviselőjelöltjével közösen tartanak fórumot. Holnap, azaz május 27-e délután 17:00 órakor, a Remenyik Zsigmond utcai lakóövezetben, az 1-es háztömb előtt várják majd az érdeklődőket a jelöltek.

Tarsoly József arról írt Facebook oldalán, hogy a város ezen része hosszú idő óta szinte teljesen gazdátlan. Ciklusok óta nem volt olyan képviselő, aki igazán szívén viselte volna az itt élők legnagyobb problémáját: a parkolást. Ez a helyzet – ha Önök is bizalmat szavaznak – Tamás segítségével végre rendeződhet.

Kovács-Csatlós Tamás független képviselőjelölt arról posztolt közösségi média oldalán, hogy továbbra is őszinte párbeszédet szeretne kezdeményezni a körzet és a városrész problémáiról. Arra kíváncsi, a Remenyik Zsigmond utca lakói miként képzelik el Eger, és benne a körzet jövőjét.

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a független polgármesterjelölt kitartóan járja a várost. Almár, Csákó-városrész és Berva után ez már a negyedik fórum, a valószínűleg hosszú sorozatból. A második fórumáról is készült egy hangulatos videó amit Kovács-Csatlós Tamás tett közzé a TikTokján. Az eseményen jelen volt Habis László, Eger volt polgármestere is.

@kovacs_cs_tamas Utcafórum a Csákóban. Köszönöm mindenkinek aki eljött, külön öröm, hogy Habis László, Eger volt polgármestere is megtisztelt minket jelenlétével. 🙏😊 Hajrá, Eger! Hajrá, Csákó! #Eger #kcst #június9 #választás #foryou #foryoupageofficiall #foryoupageofficial #nekedbelegyen #nekedbe ♬ eredeti hang – kovacs_cs_tamas – kovacs_cs_tamas