Barátságos mérkőzésen, döntetlennel zárta az évet az Eger SE

Az őszi idény lezárásaként barátságos mérkőzést játszott az Eger SE labdarúgó csapata a fővárosban. Az NB III észak-keleti csoportjában az ötödik helyen álló piros-kék együttes az MTK II. vendégeként 2-2-es döntetlent ért el.

Nívós erőfelmérőnek bizonyult a találkozó mindkét fél számára. A házigazdák csapata szintén a harmadik vonalban érdekelt, a dél-nyugati régióban a tízedik pozícióból várja a tavaszi folytatást. Lázok János alakulata Vajda Ákos találatával jutott előnyhöz, amit az első félóra vége felé közeledve Földi révén kiegyenlítettek a kék-fehérek. A hajrában felpörögtek az események. Németh Gábor a 80. percben újra vezetést szerzett az ESE, majd a meccslabdát (büntetőrúgás a 85. percben) elhibázta. A hazai bosszú nem maradt el, a csereként beállt Vas beállította a 2-2-es végeredményt. 

A fővárosi találkozót követően szünet következik az Eger SE számára, majd a tervek szerint január 8-án kezdi meg a felkészülést. A március harmadikai kezdésig nyolc edzőmérkőzés szerepel a programban.

Barátságos labdarúgó mérkőzés
Budapest, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia
MTK Budapest II. – Eger SE 2-2 (1-1)

Kiemelt fotó: Lénárt Márton