Családbarát Donornappal ünnepli alapításának 36. születésnapját a Média Eger

A Média Eger Kft. hosszú idő után ismét megszervezi a Családbarát Donornapot Május 24-én. Pénteken 14:00-tól egészen este 19:00-ig várják a véradókat, 16:00-19:00 -ig élő műsorral készülnek, amelyben az egészségmegőrzés mellett visszatekintenek a televízió megalakulásának kezdeteire, valamint több Egerből indult televíziós szakember segítségével felidézik az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb eseményeit.

Idén ünnepli ugyanis a Média Eger alapításának 36. évfordulóját, illetve a Média Eger 15 éves jubileumát. A műsor utolsó harmadában már a nyári sportesemények lesznek a középpontban, ismert sportolókkal, szakemberekkel veszik górcső alá a Labdarúgó EB-t illetve az Olimpiát, ezen belül természetesen a magyar esélyeseket.

Az élő adás közben több alkalommal ajándéksorsolást tartanak értékes nyereményekkel. A véradók mindegyike most is ajándékcsomagban részesül. Mindeközben a televízió udvara is megtelik élettel, így nem csak a véradókat, hanem családtagjaikat, gyermekeiket, emellett iskolás csoportokat is várnak egy önfeledt szórakozásra.

A tervek szerint 14 órától Foci Ketreccel,/A zárt pálya mellett közvetlenül szurkolni is lehet./ ugrálóvárral, 15:30-tól állatsimogatóval, terápiás lóval, arcfestéssel várják a gyerekeket, valamint 16:30 -tól Freestyle Show szórakoztatja a jelenlévőket, akik el is sajátíthatnak egy-egy látványos trükköt. A kísérőprogramok ingyenesek.

A Média Eger Kft. a napi adás gyártása mellett, fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalás ezen formáját, amellyel gyorsan és hatékonyan segíthetünk másokon.

Azt gondolom, hogy a kezdeményezés elismerését jelzi, hogy ismét rengeteg helyi, illetve környékbeli támogatót sikerült különféle formában megnyernünk az eseményre, amelyre az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgató-helyettese személyesen is ellátogat majd, emellett Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője is a kezdeményezés mellé állt

-fogalmazott Kereki Gergely a Média Eger Kft. ügyvezetője.