Eddig lesznek lezárások a Kertész úti parkolóházban

Az EVAT Zrt. április végétől szakaszosan lezárja a kezelésében lévő Kertész úti parkolóház egyes területeit, a garanciális javítási munkák megkezdése érdekében. A lezárások a kivitelező ütemterve és előírásai szerint történnek.


A cég arra kéri az autósokat, hogy saját és autójuk biztonsága érdekében vegyék figyelembe a jelzéseket! A figyelmeztetések negligálásából adódóan keletkezett károkért sem az EVAT Zrt., sem a kivitelező nem vállal felelősséget! Amennyiben a munkálatokkal érintett beállóhelyen parkolnak, akkor haladéktalanul távolítsák el a gépjárművüket és a házon belül álljanak biztonságos területre. A helyszínen tartózkodó alkalmazottak mindenben állnak a parkolót használók rendelkezésére.


A Kertész úti parkolóházban bérlettel rendelkező ügyfeleknek, kérés esetén a munkálatok ideje alatt a Katona téri egységben biztosítanak megállási lehetőséget. Napi jegy kiadására a kivitelezési munkálatok ideje alatt nem lesz lehetőség. A Kertész úti parkolóházban zajló javítások április 29-től várhatóan június 30-ig tartanak. A munkavégzés tervezetten hétköznap 7.00 – 18.00 óra között zajlik, szükség esetén- a mielőbbi befejezés érdekében- a szombati napokon is.

Kép.: EgerHírek