Elvonult a front, szép napos időben lesz részünk mindenszentek napján

Szerdára a front elvonul, szép napos időben lesz részünk, csak délután kezd délnyugat felől növekedni a fátyolfelhőzet. Legfeljebb reggel az északkeleti határ mentén fordulhat még elő néhol gyenge eső, zápor, de napközben nem fog esni. Többfelé élénk lesz a légmozgás. Délután 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a napos időszakokat időnként zavarhatja felhősödés. Csak néhol fordulhat elő jelentéktelen csapadék. A déli-délkeleti szél egyre többfelé feltámad, északnyugaton, nyugaton erős, viharos lehet. Hajnalra pára-, ködfoltok képződhetnek, a minimumok 3 és 11 fok között alakulnak, a maximumok pedig 14-20 fok között.

Pénteken nyugat felől egy újabb hidegfront hoz esőt, záporokat, helyenként zivatart. Kora reggel keleten, északkeleten, majd délután a font mögött nyugaton süt ki a nap, elkezd felszakadozni a felhőzet. Sokfelé erős, viharos légmozgásra, 13 és 21 fok közötti maximumokra számíthatunk, keleten, délkeleten lesz melegebb.

Szombaton alapvetően napos száraz idő várható 13-19 fokos maximumokkal, nyugaton élénk, erős délies széllel. Vasárnap várható a következő front esővel, záporokkal, zivatarokkal és ismét felerősödő széllel, viharos lökésekkel. A csúcshőmérséklet ekkor 13 és 20 fok között alakulhat.