Felnémeten tesztelhetik a gyerekek a világ legvagányabb erdőjáróját, a Can-Am Traxtert

A Rotax motorral hajtott Can-Am quadokat és homofutókat sokaknak nem kell bemutatni, hiszen fél évszázada a világ egyik legnépszerűbb és legjobb minőségű márkájáról van szó, amelynek hazai importőre a Jet Power Hungary Kft szombaton, Felnémeten a gyermeknapon mutatja be kínálatának egyik legsokoldalúbb darabját a Can-Am Traxter-t. 

Örömmel teszünk eleget Bódi Zsolt képviselő úr meghívásának, aki azt kérte: minden érdeklődő gyermeket autóztassunk meg, és a jelen lévő szakembereknek, erdészeknek, mezőőröknek, vadőröknek, mezőgazdasági vállalkozóknak, erdészeknek tegyük lehetővé, hogy kipróbálják ezt a nagyszerű gépek.

– fogalmazott Tóth Árpád, a Jet Power Hungary kereskedelmi igazgatója, hozzátéve:

Mindig örömmel jövünk Felnémetre, Egernek ebbe a csodálatos városrészébe, ahol több ügyfelünk, barátunk is él. Természetesen megígérjük: minden érdeklődő gyermeket visszük egy próbakörre és minden érdeklődő felnőttnek lehetőséget adunk kipróbálni ezt a sokoldalú gépet, amely a világ egyik legnépszerűbb és legtrendibb erdőjárója. 

Tóth Árpád hozzátette: a Traxterhez tartozó kiegészítőkkel zárt kabin, hóeltakarító szett, vonóhorog, utánfutó, reflektorok is felszerelhetőek a gépre, amely így télen-nyáron hasznos, elnyűhetetlen és gazdaságos társa lehet bárkinek, aki egy kis fordulókörű, dinamikus, takarékos, nagy teherbírású és tetszetős igavonóra vágyik. 

Szombaton délelőtt 10-től a Jet Power Hungary Team és a Traxter erdőjáró tehát szeretettel vár mindenkit, és természetesen legelsősorban a gyerekeket az egykori felnémeti autómodellező pályánál, hogy élőben is megismerkedhessenek a világ egyik kedvenc homokfutójával.