Gyereknapi mozi hétvége az Agria Moziban

Kedvezményes belépők és akciós filmes menük két napon át

Egész hétvégén gyereknap az Agria Moziban! Két napon át, három teremben összesen 10 gyermekeknek és fiataloknak szóló film várja a mozirajongókat. A Gyereknapi Mozi Hétvégén, szombaton és vasárnap a jegyár csupán 990 Forint/fő.

„Az elmúlt időszak legkedveltebb animációs meséit és legjobb családi filmjeit válogattuk össze erre a hétvégére. Júliusban érkezik a Minyonok legújabb része, így felelevenítjük az utolsó részben, a Gru színre lép epizódban történteket. A legkisebbek számára visszahoztuk a Bogyó és babóca 6. évadát, illetve a legfrissebb alkotásokat is, mint a Kung Fu Panda 4., Macskák a Múzeumban és a Belu – A legbátrabb bálna című animációs filmeket. A legnépszerűbb mesék közül a Kacsalábon, a Trollok: Együtt a banda és a Super Mariot is levetítjük. A családi filmek közül a Szellemirtók és a Wonka szintén visszatér a vászonra.” – mondta Berényi Tamás, az Agria Mozi igazgatója. – „Az elmaradhatatlan mozis csemegék szintén kedvezményesen; egyes filmes menük fél áron kaphatóak ezeken a napokon.” – tette hozzá.

Május 26-án vasárnap duplán megéri ellátogatni az Agria Parkba, hiszen a pláza Díszkertjében interaktív játékok, játszóház, arcfestés, csillámtetoválás, ugrálóvár és nyeremények várják a gyerekeket.

Részletes program:

Május 25., szombat

10:00 Kung Fu Panda 4.

10:00 Szellemirtók

10:00 Bogyó és Babóca 6.

13:00 Minyonok: Gru színre lép

13:00 Trollok: Együtt a banda

13:00 Macskák a múzeumban

Május 26, vasárnap

10:00 Belu – A legbátrabb bálna

10:00 Wonka

10:00 Super Mario

13:00 Kung Fu Panda 4.

13:00 Kacsalábon

13:00 Szellemirtók

Jegyvásárlás: https://egermozi.hu/

Egyéb részleteket a hivatalos Facebook eseményben olvashatnak.