Almárban kezdi fórumsorozatát Tarsoly József, független polgármesterjelölt

Almárban találkozik ma a választópolgárokkal Tarsoly József független polgármesterjelölt. Bódi Zsolt képviselőjelölt is elkíséri a beszélgetésre. Az esemény szokatlan lehet, hiszen Almár eddig kifejezetten el volt hanyagolva a kampányban. Bódi Zsolt képviselőjelöltön kívül, talán nem is igazán beszélt senki a körzetről.

Facebook oldalán Tarsoly József azt írta:

Hiszem, hogy csak akkor tudunk érdemben fordítani városunk sorsán, ha munkát és időt nem spórolva törekszünk a folyamatos párbeszédre. Mi, akik az egriek képviseletére jelentkezünk tudjuk, mire van szüksége ennek a városnak és a benne élőknek.
Kezdjük a sort Felnémet-városrészben, Almárban, de nem állunk meg itt! Ahová csak erőnkből telik, el fogunk menni a következő 3 hétben, hogy mindenkit meghallgassunk, mindenkivel beszéljünk.

– előrevetítve, hogy ez a találkozás csak egy lesz a sok közül. A jelöltek szerint csak így lehet változást elérni, csak így vehetik vissza az otthonukat.


Csak így lehet Eger – a politikusok és álciviliek játszótere helyett – újra az egrieké! – zárta a posztját Tarsoly József.