Kéklámpás Nap és EB Megnyitó az Egri Termál- és Strandfürdőben!


Eger városában, az Egri Termál- és Strandfürdő egy különleges eseményre készül 2024. június 14-én, amikor megrendezésre kerül a Kéklámpás Nap. Ez a rendkívüli rendezvény, amelyen számos iskola és óvoda vesz részt, izgalmas programokkal és látványos bemutatókkal várja a látogatókat.


A Kéklámpás Nap alkalmával a gyerekek és a családok közelebbről ismerhetik meg a rendvédelmi szervek munkáját. A nap folyamán, 9:00-től 16:00 óráig, a rendőrök, a tűzoltók, a katasztrófavédelem a honvédség, a büntetés végrehajtás és mentősök látványos bemutatókkal, fegyversimogatóval, kutyás- és járműbemutatókkal készülnek. Ez az élmény ingyenes minden érdeklődő számára, így bárki részt vehet az oktató és szórakoztató programon.

A regisztrált iskolák és óvodák diákjai ezen a napon kedvezményes, mindössze 500 forintos jegyáron vehetik igénybe a strand szolgáltatásait, így a fürdőzés és a kikapcsolódás is garantált. Az egész napos rendezvény végén azonban érdemes maradni, hiszen este megnyílik az újonnan kialakított szurkolói zóna.


A szurkolói zóna 24 négyzetméteres LED-fala lehetővé teszi, hogy a vendégek élőben kövessék az Európa-bajnokság megnyitóját. A tematikus ételek és italok kínálata pedig tovább fokozza a meccsnézés hangulatát. Azok a látogatók, akik korábban az adott napra már váltottak strandbelépőt, bent maradhatnak a meccsek idejére is. Az esti jegy 1000 forintba kerül, amely teljes egészében lefogyasztható a kijelölt büfékben.

A strand most már meghosszabbított nyitvatartással, reggel 9:00-től este 20:00 óráig várja a vendégeket, az Európa-bajnokság közvetítései idején pedig egészen éjfélig nyitva tart. Az esti programok során két medence, a felnőtt élménymedence és a kénes termálvizes medence is üzemel, így a pihenés és szórakozás egyaránt biztosított.

Pénteken megnyílik a Hadnagy úti pénztár is, így már mindhárom bejárat és az összes medence rendelkezésre áll a látogatók számára. Ne hagyd ki ezt a különleges napot, ahol a kikapcsolódás, az edukáció és a sport iránti szenvedély egy helyen találkozik! Csobbanj az élménybe az Egri Termál- és Strandfürdőben, és éld át a Kéklámpás Nap izgalmait, majd szurkoljunk együtt az EB mérkőzésein!