Ajándék jet-ski élménynap a Noé állatotthon, a Szurkolók és a Macskaárvaház önkénteseinek

Jet-ski élménynappal, mentett kutyák strandolásával, és vegán ebéddel ajándékozza meg a Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu) a legendás Sea-Doo jetek  (www.brp.com) hazai forgalmazója a Noé Állatotthon, a Szurkolók az állatokért és a Macskaárvaház Alapítvány önkénteseit, támogatóit július 16-én Dunaharasztiban, a „jet ski sport hungarpringjén” a cég tulajdonában lévő jet-ski tavon. 

– Ezúttal nem a termékeinket szeretnénk reklámozni, hanem ajándékot adni azoknak, akiknek a munkáját tiszteljük és becsüljük – fogalmazott Tóth Árpád a cég kereskedelmi igazgatója, aki elmondta: Gerencsér Olivér, a világ legfiatalabb jet-ski világbajnokának közreműködésével, azoknak az önkénteseknek szeretnének egy különleges, egész napos vízes,  jet-ski élményt biztosítani, akik szabadidejüket, önkéntesként állatok mentésére fordítják.

Tóth Árpád hozzátette: „a jet-ski-zés, és a vízparti pihenés egy különleges közösségi élmény, hiszen egy 30-40 főből álló társaság is tud használni egy-egy jet-skit, miközben az egész család, beleértve a hézi kedvenceket, jól érzi magát a vízparton. Ezt az élményt szeretnénk most megosztani állatvédő önkéntesekkel, akiknek áldozatkész  munkáját mi is megtapasztalhattunk, hiszen Dunaharaszti bemutatótermünk környékén is előfordult, hogy kóbor, sérült, gazdátlan állathoz kellett segítséget hívnunk” – fogalmazott a kereskedelmi igazgató, hozzátéve: a világhírű magyar sportoló, Gerencsér Olivér maga is aktivistája és segítője az említett állatvédő civil szervezeteknek. 

Az állatvédő önkéntesek mellett meghívást kaptak a Noá Állatothhon mentett kutyái is, akik fürdéssel, játékkal feledhetik majd korábbi, kóbor életük borzalmait – fogalmazott Tóth Árpád, aki szerint  a jet-ski nem csak egy nagyszerű sporteszköz, de olyan közösségépítő vízi jármű is, amelyet mindenki a maga szintjén, igényei szerint tud használni, és vele különleges vízes élményeket gyűjteni.

Megtudtuk azt is: a legbátrabbak számára Gerencsér Olivér világbajnok különleges programmal is kedveskedik majd: versenyhajójának „hátsó ülésésén” bárki mehet vel egy gyors kört, hogy megtapasztalhassa, milyen tempóval lehetett tízenévesen a világ legjobbjává válnia a fiatal magyar sportolónak a jet-ski sportban. 

A rendezvényen várhatóan részt vesz Kiss Nobert világ és ötszörös Európa bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja is.