Kézilabda – Nem történt semmi rendkívüli, alulmaradtunk a Pick Arénában

A várakozásoknak megfelelően begyűjtötte a két pontot az OTP Bank-Pick Szeged a QHB-Eger ellen az első osztályú férfi kézilabda bajnokság 10. fordulójának mérkőzésén. A legutóbbi kiírás ezüstérmese 42-28-ra múlta felül a liga újoncát az impozáns Pick Arénában.

A mieink az első játékrészben nagyszerűen helytálltak, szoros csatára kényszerítették a két Bajnokok Ligája mérkőzés között lévő házigazdákat. Bánhidit, Kalarast, Frimmelt és Miklert pihentette Kárpáti Krisztián edző, azonban így is bombaerős csapattal találta magát szemben Tóth Edmond legénysége. Mindezek ismeretében dicséretes, hogy a félidőben csak három góllal jártak előttünk a jóval esélyesebb kékek. A folytatásban alaposan felpörgette a ritmust a Szeged, fokozatosan nőtt a távolság a két csapat között. Nem hagyott kétséget riválisunk, másfélezer főt számláló közönsége előtt érvényre juttatta akaratát, és magabiztos sikerével igazolta a papírformát.

A Pick Szeged legközelebb szerdán a Bajnokok Ligájában Észak-Macedóniában, az Eurofarm Pelister otthonában lép pályára, mi pedig készülünk tovább a számunkra testhezállóbb feladatok megoldására.

Férfi kézilabda NB I., 10. forduló
OTP Bank-PICK Szeged – QHB-Eger 42-28 (16-13)