Kis Sungi hozta meg a fordulatot

Győzelemmel folytatta szereplését az Eger SE labdarúgó csapata az NB III észak-keleti csoportjában. A 25. fordulóban a bennmaradásért küzdő REAC vendégeskedett a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

A rákospalotaiak tavasszal még nem nyertek mérkőzést, a középmezőnyből ezáltal a veszélyes zónába csúsztak vissza. A napokban szakmai igazgatóként Urbán Flórián érkezett a szakmai stábjukba, azonban sikertelen sorozatuk az ESE vendégeként is folytatódott. Enyhe mezőnyfölényben futballozott Lázok János alakulata, mégis a legnagyobb lehetőség az első negyedóra végén a REAC előtt adódott.

Szerencsére a kapufa az egriek segítségére sietett. Fordulás követően sem következett be jelentős változás a játék képében. Többet próbálkoztak a piros-kékek, de csak helyzetecskékhez jutottak. A fordulatot Sós Máté csatasorba állítása hozta meg. A kis Sungi hat perc alatt kétszer is betalált, így csapata 2-0-ra megnyerte a párharcot. Értékes sikerével az ESE megerősítette pozícióját az első nyolcban, míg a REAC tovább mélyítette a szakadékot.

Labdarúgó NB III észak-keleti csoport, 25. forduló
Eger SE – REAC 2-0 (0-0)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 100 néző. Játékvezetők: Horváth P. (Nagy M., Burján)
Eger SE: Bukrán – Balázs, Juhász G., Zvara, Nagy Á., Almomani, Oláh B. (Sós, 62.), Géringer, Nagy-Kolozsvári, Farkas G. (Gyurkó, 20.), Gíber (Koczka, 85.). Edző: Lázok János
REAC: Dulka – Markos, Csúri, Lustyik Kaszala (Gál, 85.), Nagy G., Horváth K. (Ujvári, 68.), Micheller (Csernák, 85.), Tóth M. (Lakatos Z., 68.), Palaga. Edző: Dinka Balázs.
Gólszerző: Sós 2 (71., 77)

A játéknap eredményei, tabella itt…

Forrás: Agriasport
Indexkép: Pixabay