Megvan a jövő évi választás első egri polgármesterjelölte – VIDEÓ

A hírt a Momentum Mozgalom elnöke, Gelencsér Ferenc közösségi oldalán jelentette be. A videóban megszólal Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselője is Jánosi Zoltán is, aki a mellett, hogy a Momentum egri szervezetét vezeti, mostantól a párt egri polgármesterjelötje is.

A bejelentő videóban elhangzik, a helyi hatalmasok már 15 éve a megkérdezésünk nélkül, a fejünk felett döntenek az egri beruházásokról, a pénzünk elköltéséről, a városunk legfontosabb ügyeiről. Ilyen volt többek közt az egri elkerülő út is, és ilyen volt a két súlyosan elhibázott, botrányos parkolóház-beruházás is, véli Jánosi Zoltán.

Mi a Momentumban ország- és Európa szerte, az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben egyaránt, azon dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk. A Holnap Magyarországát. A Holnap Magyarországának megteremtéséhez a Holnap Vezetőire is szükség lesz. Jánosi Zoltán és Lőcsei Lajos vezetésével 7713 aláírást gyűjtött a Momentum Egerben az elkerülő út ügyében, és ettől azonnal meg is futamodott a kormány

– tette hozzá Gelencsér Ferenc Momentum-elnök.

Lőcsei Lajos országgyűlési képviselő kiemelte, a gyűlöletkeltő hatalom önmaga és az emberek közé kordont vont, magyar és magyar közé mély árkokat ásott.

Szerinte ezt a mentalitást „az ellenzéknek hátat fordító egri városvezetés is a magáévá tette.

Mint mondta nem kérdés, hogy az országnak és Egernek is változásra van szüksége. Záráskén a videóban elhangzik, Jánosi Zoltán készen áll az előtte álló munkára, Eger pedig megérdemli a változást. A teljes videót alább is megtekintheti.