Négy beavatkozás történt kedden

Kedden négy tűzoltói alkalommal avatkoztak be vármegyénk tűzoltói. A 2 tűzesetet és 2 műszaki mentést 4 hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 1 téves, illetve 1 szándákosan megtévesztő jelzés is érkezett az ügyeletre.

Lerakódott égéstermék izzott egy családi ház kéményében délelőtt Héhalom, Ságvári utcájában. Az izzó részeket a hatvani hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították, majd értesítették a kéményseprőket.

Négy személyautó ütközött össze délután a 24-es úton Eger határában. Az egri hivatásos tűzoltók két autót áramtalanítottak, a balesetnek nem volt sérültje. 

Ezerötszáz négyzetméteren égett száraz növényzet és nádas délután Pétervásárán, a Szőlő utcánál. A pétervásárai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói vízzel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat, a tűzben senki nem sérült meg.

Kisbusz és autó karambolozott délután Gyöngyösön, a Kolozsvári és a Jászsági utca kereszteződésében. Az autóba egy ember beszorult, őt a város hivatásos tűzoltói feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben négy ember könnyű sérüléseket szenvedett 

Forrás: Heves VMKI