Nem indul újra a képviselőségért Császár Zoltán

Közösségi oldalán tájékoztatta a sajtót és Eger lakosságát a hatodik ciklusát töltő Császár Zoltán, hogy úgy döntött idén már nem indul újra az önkormányzati választáson. A döntés kapcsán azt írja, ideje a családja szolgálatába állnia.

Nem indul újra az egyéni önkormányzati képviselői székért Császár Zoltán, aki jelenleg hatodik ciklusát tölti a közgyűlésben. A hetedik ciklusnak már nem fut neki, erről közösségi oldalán tájékoztatta választóit, az egrieket és a sajtó képviselőit. Mint írja:

A jövőben családom szolgálata épp időszerű, hogy ne induljak hetedszer 6 megnyert választást követően. Egy jó feleség Mária, két csodálatos felnőtt fiú, Attila és Zoltán, egy drága unoka Ádám, ikertestvérem Császár Lajos és barátaim társasága lesz a fontos számomra.

Császár Zoltán azt írja, az elmúlt években polgármestert, alpolgármestert és minden párt jelöltjét megelőzte 1998 – 2024 között választói akaratból. Megköszönte a hivatal minden dolgozójának segítségét, szeretetét, hozzátette, októberig még képviselőként dolgozik.