Premier filmek eredeti nyelven, felirattal az Urániában

Érkezik a Majmok bolygója és a Mad Max folytatása.

Idén több, ikonikus sci-fi tér vissza a vászonra. A Dűne után, májusban a Majmok bolygója: A birodalom és a Furiosa: Történet a Mad Maxből rég várt folytatásai a mozikban.

„Az elmúlt időszakban volt rá példa, hogy eredeti nyelvű, magyar feliratos filmeket vittünk vászonra az Uránia Moziban. Sokan érdeklődtek a Dűne-Második rész vetítése, illetve az Oscar-díjas Szegény párák című film iránt is. Ezen felbuzdulva, a jövőben igyekszünk több premier filmet is Egerbe hozni, melyek eredeti nyelven, felirattal nézhetőek meg.

Városunkban több két tanítási nyelvű középiskola is található és azt gondoljuk ez a program kiváló lehetőség a tanulók számára fejleszteni nyelvtudásukat, illetve szeretnénk az Egerben tartózkodó, tanulmányaikat végző külföldi diákok részére is lehetőséget biztosítani a mozizásra. Továbbá, látogatói visszajelzések alapján sokaknak van igénye feliratos filmekre.” – mondta Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője.

A Majmok bolygója: A birodalom május 16.-án, csütörtökön 19:30-tól eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthető meg az Uránia Moziban.

A történet 300 évvel a harmadik rész után folytatódik, több nemzedékkel Caesar után. A harmóniában élő majmok jelentik a domináns fajt a bolygón, míg az emberek arra kényszerültek, hogy rejtőzködve éljenek. Az emberek már beszédre sem képesek és úgy élnek, mint az állatok, küzdenek a túlélésért. A történet középpontjában egy Noa nevű majom és egy Mae nevű lány igyekszik szövetségre lépni, amikor egy új, zsarnoki majomvezér hozzálát birodalma kiépítéséhez. A fiatal majom viszontagságos útra indul, ami során kénytelen lesz kétségbe vonni mindent, amit a múltról tud, és olyan döntéseket hozni, amik egyaránt meghatározzák majd majmok és emberek jövőjét.

Előzetes:

A mozijegyet IDE kattintva tudják megvásárolni.

Május 23-án, csütörtökön 19:30-tól a Furiosa: Történet a Mad Maxből filmet tekinthetik meg a nézők eredeti nyelven. A Furiosa bemutatja, hogyan ragadták el gyermekkorában a hősnőt az otthonából és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr, Dementus vezet.A pusztaságon való portyázásuk során rábukkannak a Citadellára, amelyet a Halhatatlan Joe ural. Mialatt a két zsarnok harcol az uralomért, Furiosának számos megpróbáltatást kell kiállnia, míg összeszedi az eszközöket, hogy hazataláljon.

Előzetes:

A Mozijegyek már kaphatóak!