Segítséget kér a házát elvesztő felnémeti család

Tegnap elsőként írtuk meg, hogy hétfő délután tűz ütött ki egy családi házban Felnémeten, a József Attila utcában. A kilenc fős család most segítséget kér, hogy minél hamarabb helyre tudják állítani a tűzben megrongálódott otthonukat.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint mintegy huszonöt négyzetméteren égett az épület hátsó része. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat, amelyek a tetőszerkezetet is érintették.

Kedden az édesanya közösségi oldalán közzétett posztjában kért segítséget, hogy minél hamarabb helyre tudják állítani a tűzben károsodott otthonukat.

Mint az bejegyzésében írja, a kilenc fős családjával a tűz miatt rokonokhoz kellett költözniük, egy 4 éves, 2 éves, 4 hónapos és egy 16 éves gyerekkel.

Segítséget szeretnék kérni hogy minél hamarabb helyre tudjuk hozni a károkat. Minden segítséget szívesen fogadunk. Tudom, nagy kérés így az ünnepek előtt. Kérem aki tud segítsen sok kicsi sokra megy.

– írta Csipkés Ketrin a bejegyzésében.

Aki pedig segíteni szeretne minden lényeges információt megtalál az eredeti Facebook bejegyzés szövegében amit alább linkelünk.