Törökfürdők Fülledt Világa

Fantasztikus programmal készül a Török Fürdő és az Oszmán Rendezvény Sátor! Különleges történelmi „utazásra” várják mindazokat, akik szeretnének bepillantást nyerni a kelet titokzatos világába.

 Az eseményen a török kultúra sajátságos szeletét mutatják be: a vallás, házasság, tisztálkodás, szépítkezés szokásait, néhol pikáns részleteit. A program a Török Fürdőben kezdődik 17 órakor, ahol a több száz éves falak között török frissítővel, történelmi előadással várják a résztvevőket.

A résztvevőkkipróbálhatják az ilidzsát (eredeti török stílusú medence), megtapasztalhatják a kelet palackba zárt bódító illatait és külön díj ellenében akár a hagyományos hamam masszázst is.19.30-kor indul a menet az Oszmán Rendezvény Sátorba Gáspár-Bródi Gábor történész élményvezetésével.

Az est autentikus török környezetben zárul hastáncbemutatóval, hennafestéssel, vízipipázással és interaktív beszélgetéssel.

A részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket a [email protected] címre várják.
A program díja: 8000,- Ft

A történelmi élménysétát minimum 10 fő jelentkező esetén tartják meg, egyéb részleteket a Facebook eseményben olvashatnak.