Újabb hangfelvétel: ezt gondolja Mirkóczki Ádám a borászokról és a nyugdíjasokról

Tegnap jelent meg a polgármesterről készült hangfelvételek negyedik része. Az új felvételen ezúttal Mirkóczki Ádám Spisák György aljegyzővel és feltehetően Egyed Zsolttal, a Rádió 1 egri vezetőjével beszélgetnek botrányos véleményt megfogalmazva többek közt a nyugdíjas választók, egy-egy képviselő, egy cégvezető és az egri borászok kapcsán. A hangfelvétel megjelenése után Tarsoly József, Eger Város Hegybírója közleményben reagált az elhangzottakra.

Sorban érkeznek a hangfelvételek Mirkóczki Ádámról és szűk belső köréről. Most – a hangfelvétel kiszivárogtatója szerint – ismét Egyed Zsolt, a Rádió 1 egri vezetője illetve Spisák György aljegyző hallható. A felvételen ismét botrányos mondatok hangzanak el.

Császár Zoltán és a nyugdíjas választópolgárok

A felvételen először arról beszélgetnek a társalgók, hogy nem tudták felépíteni Csetneki Attila jelöltet – feltehetőleg a Fideszre utalva, noha ő jelenleg is képviselő az egri Közgyűlésben -, majd szóba kerül Csetneki Attila 2019-es ellenfele, Császár Zoltán is, aki nemrégiben jelentette be, hogy hat győztes ciklus után nem folytatja képviselői munkáját.

A beszélgetésen arról értekeznek, hogy Csetneki Attila miért nem tudta elsőnek sem megverni „az öregembert, ezt a hülyét aki egy értelmes mondatot nem tud beszélni”. Ennek kapcsán elhangzik, Császár Zoltán be van ágyazva a körzetben „a 70 pluszosok közt”, de „a covid-járvány alatt a 70 pluszosok nagy része úgyis meghalt”. Illetve Mirkóczki Ádám szájából elhangzik, hogy:

te bazdmeg leállsz egy fél órát pofázni egy öregasszonnyal végighallgatni meg viszed a szatyrát?

Majd a polgármester hozzáteszi: „Figyelj öt ciklust végig nyomott, az embereknek már tele van a f*sza vele.”

Kovács Attila a „baromarcú” autószerelő, aki nem tudjuk azaz autószerelő Kovács Attila e, aki Mirkóczki csapatában képviselőjelölt

A felvételen arról is beszélnek: Oroján Sándornak csak meg kell nézni az autóját, hogy milyen volt neki 4 éve és milyen van most. Bár a felvétel tartalma itt nem teljesen érthető, egy biztos, a beszélgetőpartnerek egy Kovács Attila nevű autószerelőről értekeznek, aki szerintük „egy baromarcú” és mellette „hülye is szegény”. Azt egyelőre nem tudni, hogy véletlen egybeesés-e, de Mirkóczki Ádám csapatában éppen indul képviselőjelöltként egy Kovács Attila nevű autószerelő.

A TDM ügyvezetője alkalmatlan, a borászokat meg lesz*arta a polgármester, mert nem támogatták

A felvételen az Eger Városi Turisztikai Kft. vezetőjébe, Törőcsik Gábor ügyvezetőbe is sikerül belerúgni egy nagyot. A beszélgetők között elhangzott ugyanis, hogy azért lehet a cég vezetője, mert a nagy egri borászatok – kiemelten Tarnai Éva, az Ostorosbor Zrt. vezetőjének, Soltész Gergőnek a felesége – „beleszólt” a vezetésbe. Feltehetően Spisák György aljegyző azt fejtegeti, Törőcsik Gábor „a saját kétszemélyes cégét sem tudja érdemben elvezetni”, de mivel „Tarnai Éva háborgott a legjobban Beta ellen”

Ezen felháborodik az Egyed Zsoltnak feltételezett harmadik személy, aki először azt sem tudja ki az a Tarnai Éva, majd mikor elmondja neki a polgármester, hogy az Ostorosbor Zrt. ügyvezetőjének. Soltész Gergőnek a felesége, akkor úgy reagál:

Bazdmeg nehogy már majd a borász felesége megmondja bazdmeg, hogy egy önkormányzati épületben, a völgyben mi a faszom lehet. Gyerekek, itt valami nagyon el van baszva.

Erre Mirkóczki Ádám úgy reagál szerinte is „nagyon el van baszva” és ő ezt az állapotot örökölte, hogy néhány borász itt olyan, „mint a szent tehén”. Hozzáteszi:

De én leszartam őket, mert tudod, nekem egy borász sem volt a támogatóm.