Végéhez közeledik a Sas út felújítása

2024. április 22-én hétfőn a Sas út II. ütem felújításának keretében aszfaltozási munkálatok kezdődnek, az érintett szakaszon közlekedőknek április 27-ig (szombatig) félpályás útlezárásokra kell számítania, melyeket várhatóan az esti órákban minden nap feloldanak majd.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint, a kivitelező április 22- én (hétfőn) a Mátyás király út város felé vezető oldalának mélymarásával és aszfaltozásával indítja a munkát, így a Sas útra való kanyarodás az Összekötő úton keresztül nem lesz lehetséges sem a busz, sem pedig a gépjárműforgalom számára.

Április 23- án (kedden) az Összekötő út kopórétegének és a Mátyás Király út város felé vezető külső sávjának aszfaltozását végzik, így ezen a napon az Összekötő út teljes egészében lezárásra kerül, a város felé közlekedőknek nem lehet a Sas útra kanyarodni.

Április 24- én (szerdán) félpályás útlezárás mellett, kézi forgalomirányítás segítségével a Mátyás Király út aszfaltozását végzik. A város felől érkezőknek a Mátyás Király útról nem lehet majd a Sas utcára kanyarodni.

Április 25- én (csütörtökön) várhatóan befejezik a Mátyás Király út kopó rétegének terítését. Ezen a napon sem lehet gépjárművel a Mátyás király útról a Sas utca irányába bekanyarodni.

Április 26- án (pénteken) félpályás útlezárás mellett, kézi forgalomirányítás segítségével veszi kezdetét a Sas út aszfaltozása, mely április 27-én (szombaton) fejeződik be.

A munkavégzés ideje alatt kérik a környéken élők és az arra közlekedők megértését és türelmét!

Forrás és fotó: Eger Város Hivatalos Oldala