A ráadásban mentett meg egy pontot az ESE

Döntetlennel zárult a labdarúgó NB III észak-keleti csoport nyolcadik fordulójában lejátszott Heves vármegyei rangadó az FC Hatvan és az Eger SE együttesei között. A Népkerti sporttelepen rendezett párharc végeredménye 1-1 lett.

A piros-kékek jobb előjelekkel utaztak a Zagyva partjára, hiszen a legutóbbi két fordulóban győztesen hagyták el a pályát. A házigazdák ezzel szemben a második fordulóban érezték utoljára a siker ízét, bár egy-két döntetlenük – különösen a listavezető Putnok elleni – óvatosságra intette Lázok János legénységét.

A vármegyei csörtén mindkét találat a második játékrészben esett. Az 56. percben Kanálos révén Zorán Szpisljak fiai jutottak vezetéshez. Már-már a zsebükben tudták a három pontot, azonban a ráadásban a csereként pályára küldött Gíber Attila döntetlenre mentette a kimenetelt. Nem lehetett maradéktalanul elégedett egyik fél sem a találkozó lefújását követően. A Hatvan bánata érthető, hiszen nyeregben volt, az ESE mesterének pedig csapata hullámzása nem tetszett. A soron következő fordulót az egriek a hetedik, míg a Hatvan a tizenegyedik pozícióból várja.

Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 8. forduló
FC Hatvan – Eger SE 1-1 (0-0)

Címlapfotó: Lénárt Márton