Az Utazómajom portál is elismerősen nyilatkozott az Eger Adventről

Hazánk egyik legismertebb utazásokkal foglalkozó hírportálja, az Utazomajom is felfigyelt az Eger Adventre. A portál azt írja, az ország egyik legszebb karácsonyi vására évről évre az egri, ahol a magas színvonal mellett, az alacsony árakra is figyeltek a szervezők.

Tavaly már a téli szezonban is Eger volt az egyik leglátogatottabb vidéki város, ami köszönhető a széles programkínálatnak és az izgalmas lehetőségeknek. A város idén is tárt karokkal várja a látogatókat, hiszen hat héten át tartó programsorozat fogadja a város főterére érkezőket. Az Eger Advent és az azt követő HÜTTE – Egri Forralt Bor Napok számtalan színpadi produkcióval, árussal és más attrakciókkal kedveskedik a családoknak és a fiataloknak egyaránt.

A portál cikkét IDE KATTINTVA lehet elolvasni, ahol nem csak a csodálatosan kivilágított belvárosról, a hagyományos egri adventi szokásokról és programokról lehet olvasni, de a teljes Eger Advent rendezvénysorozat kínálatát is bemutatják – nem beszélve a Jégpalota és a Szépasszonyvölgy által nyújtott lehetőségekről. A cikk mellé pedig elhoztuk Nemes Róbert csodálatos fotóit is.