Családi nap és valódi függetlenség

Egész napos családi programmal kedveskedett a felsővárosiaknak Tarsoly József független polgármesterjelölt és csapata, múlt hét szombaton. Az eseményen több százan vettek részt.

Amíg a kicsik élvezhették az ugrálóvárat, az arcfestést és persze a lufikat, a polgármesterjelölt lehetőséget kapott, hogy a szüleikkel beszélgessen az őket érintő kérdésekről. – erről a Függetlenül, Egerért közösségi oldal számolt be.

Pataki Zsuzsanna, az EKMK igazgatója és Várkonyi György, a Fertálymesteri Testület főkapitánya beszélget Tarsoly József és Bódi Zsolt független jelöltekkel a Felsővárosi Családi Napon.

„Minden ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít a tartalmas beszélgetésekre, hogy megtudjuk, mire van szüksége Egernek, mit szeretnének az egriek.” – írták. Tarsoly József és csapata egyébként egy egész fórumsorozatot tart a választásokra készülve. Erről bővebben itt olvashatnak.

Van, amiben a felsővárosiak sem különböznek a más városrészekben élőktől: ők is hisznek a függetlenségben és a pártok, álcivil, kamu egyesületek nélküli valódi képviseletben. Tarsoly József és csapata erre a függetlenségre jelenti az egyetlen biztos garanciát!

– fogalmaz a Függetlenül, Egerért Facebook oldal.