Húsvéti buli lesz pénteken a Tűztorony Játszóház udvarán

Az EVAT Zrt. által üzemeltetett Tűztorony Játszóház fergeteges húsvéti programmal várja március 29-én, azaz e hét pénteken 10:00 és 16:00 óra között a legkisebbeket és szüleiket.

A gyerekeket állatsimogató, ügyességi játék, VR-szemüveg, csokitojás keresés, ugrálóvár, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás és pillecukor evő verseny várja. Sőt a résztvevők örökbefogadható kutyusokkal is ismerkedhetnek, játszhatnak. A fotósarokban a Zen Fotó jóvoltából készülnek remek képek, amit a családok magukkal vihetnek haza. És ha ez nem volna még elég, akkor minden résztvevő gyerkőcöt ajándék csokival várnak a szervezők.

Belépő jegy gyerekeknek 1500, kísérőknek 500 forint. A helyszínen fizetős játékokkal is készülnek, amit egyenként lehet megvásárolni. Lesz körhinta, mini hullámvasút, céllövölde, arcfestés és hajfonás, vattacukor, popcorn és mini pizza is. A résztvevők között egy kétórás játszóházi belépőjegyet sorsolnak ki a szervezők!

A szervezők azt kérik, aki teheti a helyszínen leadott tárgyi adománnyal (konzerv vagy száraztáppal, játékkal) segítse az egri állatmenhely munkáját.

Az esetleges részvételi szándékot előre szükséges jelezni a Tűztorony Játszóház Facebook oldalán IDE KATTINTVA, vagy telefon keresztül a 0630/390-0244-es telefonszámon.

Fotók forrása: EVAT Zrt. // Facebook