Lenyűgöző alkotások közül lehet választani a felnémeti Töklámpás Kiállításon

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy idén ismét megrendezi a Felnémeti Lokálpatrióta Egyesület a felnémeti Töklámpás Kiállítást, immár ötödik alkalommal. Az október 22. vasárnap kora estére meghirdetett eseményen kiállított alkotások közül a legjobbakat díjazzák is majd a szervezők, ám úgy fest a közönségnek nem lesz egyszerű dolga a szavazásnál, a tegnap kikerült alkotások ugyanis egészen lenyűgözőre sikerültek.

Október 22-én vasárnap kora este, 16 és 19 óra között a Kovács Jakab utcai Gyöngyvirág Eszpresszó – vagy ahogyan Felnémeten mondják, a „Gyöngyi” – előtti területen rendezték meg az V. Töklámpás Kiállítást Felnémeten. A szervező Felnémeti Lokálpatrióta Egyesület célja, hogy a szürke őszi hétköznapokat egy kis fénnyel töltsék meg, ezért hagyományőrző szándékkal közös alkotásra invitálták a városrész apraját és nagyját.

El is készültek az alkotások, melyek között találni kifejezetten művészi, kreatív, félelmetes és persze vicces, humoros példányokat is, mint például az alább látható „Tökfilkó” névre keresztelt munka.

A lámpások ezt követően kihelyezésre kerültek a vendéglátó hely mellett, most pedig egészen október 25. szerda 18:00 óráig szavazni is lehet a legjobbakra egy „lájkkal” az egyesület hivatalos közösségi oldalán. Fontos, hogy aki szavazni szeretne egy-egy alkotásra, az figyeljen, mert csakis az eredeti bejegyzés fotói alatti kedvelés számít érvényes szavazatnak, a megosztásoké nem! Alább pedig a bejegyzés ahol szavazni kell: