Remekül sikerült a Tűztorony Játszóház húsvéti családi napja – VIDEÓ

Örökbefogadásra váró kutyusok, ugrálóvár, tűzoltó autó, állatsimogató, mini hullámvasút, pillecukorevő verseny, húsvéti tojáskeresés és még ügyességi játékok is várták az érdeklődőket a városi holding mai programján.

Több száz gyermek és felnőtt látogatott el ma 10:00 óra és délután 16:00 óra között az EVAT Zrt. által működtetett Tűzoltó Múzeum udvarán, a Tűztorony Játszóház szervezésében megrendezett húsvéti családi napra. A programot a Játszóház munkatársai szervezték az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány és a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal segítségével.

Örökbefogadásra váró kutyusok, tűzoltó autó, állatsimogató, mini hullámvasút, pillecukorevő verseny, húsvéti tojáskeresés és még ügyességi játékok is várták az érdeklődőket, akik tárgyadományokkal segíthették a menhelyen élő és gazdira váró állatok védelmét. A rendezvényről az M1 Híradó élőben jelentkezett, a stáb a cég vezérigazgatóját, Szűcs Tamást és munkatársát, Hajnády K. Endre belső koordintárt kérdezte a szervezés és a programok részleteiről.